Kachen verkozen tot Media of the Year door We’re Smart

FacebookTwitterLinkedIn

De We’re Smart Green Guide, een referentie in de culinaire wereld van groenten, beloonde vandaag de beste restaurants en groentenbedrijven van de wereld, en mocht Kachen de titel van Media of the Year in ontvangst nemen.

Kachen is Luxemburgs culinaire lifestylemagazine dat wordt uitgegeven in drie versies in de talen Duits, Frans en Engels. Aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen waren René Mathieu en het ganse team van Luxe Taste & Style, dat het magazine uitgeeft.

Kachen mocht de titel in ontvangst nemen omwille van zijn unieke internationale culinaire aanpak, zijn drietaligheid en zijn focus op groentengerechten en groentenchefs, maar evenzeer door zijn toewijding aan voeding en een gezonde en verantwoorde levensstijl.

De organisatie We’re Smart, opgericht door Vegetables Chef Frank Fol, is een ontegensprekelijke referentie in de wereld van koken met groenten. Het geeft erkenning aan de beste groentenrestaurants en -chefs wereldwijd en beloont bedrijven en individuen die actief bijdragen aan een gezonde en ecologische wereld. Dat doet het via zijn jaarlijkse green guide We’re Smart en via de We’re Smart Future awards.

Alle info over reclametarieven en contactgegevens van Kachen Magazin vindt u in de MediaSpecs Database.