Jet Magazine in een nieuw jasje

FacebookTwitterLinkedIn

Het gratis huis-aan-huisblad Jet zet het nieuwe jaar in met een nieuwe frisse vormgeving en vernieuwde inhoud. Eén van de troeven die het magazine verder wil benadrukken is haar rol als lifestyleblad naar de lokale Limburgse retailmarkt.

Redactioneel werd gekozen om niet meer op elke cover een BV te portretteren, maar om geregeld uit te pakken met themagerichte covers die actueel zijn. Zo heeft de eerste vernieuwde uitgave ‘Solden’ als thema. De klassieke lifestylerubrieken zoals mode, interieur en interview blijven bestaan.

Jet Magazine december 2019

Daarnaast zullen er nieuwe rubrieken toegevoegd worden zoals onder andere een wijnpagina in samenwerking met Limburgse wijnhandelaars, ‘Jet viert’, een social media inspiratiepagina, favoriete adressen van prominente Limburgers en een pagina rond bestemmingen in de buurt.

Jet verschijnt 20 keer per jaar en wordt verspreid in 361.000 Limburgse brievenbussen en in de omgeving van Diest. Het is ook beschikbaar via de website en sociale media die in de toekomst nog verder zullen versterkt worden.

De advertentietarieven en contactgegevens van Jet Magazine kunnen geraadpleegd worden in onze database.

Jet Magazine januari 2020