Jérôme Geneste voortaan aan de slag bij Regie.lu, dat 6 nieuwe collega’s verwelkomt

FacebookTwitterLinkedIn

De reclameregie van de groep Luxemburger Wort, Regie.lu, trapt het najaar af met de aanwerving van 6 nieuwe collega’s: Jérôme Geneste, Mélanie Picazo, Marilyn Baratto, Alix Bellac, Jeff Karier en Nishan Oth. Zij komen de crossmedia-expertise van de commerciële teams versterken en maken het de regie mogelijk om vernieuwende, creatieve en impactvolle reclameoplossingen te blijven ontwikkelen.

Op bestuursniveau kondigt de regie aan dat Mélanie Picazo terugkeert uit ouderschapsverlof. Zij werkt voortaan als Head of Business Development op interne en externe projecten. Regie.lu kondigt eveneens de komst van Jérôme Geneste aan, die Head of Marketing & Communication wordt. Hij werkte eerder bij Maison Moderne en Rossel Advertising.

Ook het commerciële team zit niet stil en verwelkomt drie nieuwe talenten. Marilyn Baratto (daarvoor bij Maison Moderne) wordt als Sales Account Manager verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de BtoB-merken van de regie. Alix Bellac en Jeff Karier komen de commerciële redactie versterken en zullen voornamelijk werken op Luxemburger Wort, I-Mail News en verschillende magazines.

Tot slot is er ook een nieuwe medewerker in de marketingafdeling. Nishan Oth wordt projecthoofd en zal zo enerzijds de commerciële ontwikkeling van culturele producten en afgeleiden voor zijn rekening nemen, en anderzijds de promotie van lezersreizen.