Jellow neemt twee Belgische freelanceplatformen over

FacebookTwitterLinkedIn

Het on demand freelance platform Jellow heeft de twee Belgische platformen Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com overgenomen. Jellow is 100% eigenaar van de platformen en wil met deze overname zijn positie in de Belgische markt versterken.

Jellow bestaat al sinds 2013 en beschikt over een pool van 42.000 specialisten in verschillende vakgebieden zoals o.a. marketing, sales, design, HR, finance en management. Freelancers bieden er hun diensten aan, terwijl opdrachtgevers hen rechtstreeks kunnen contacteren. Zowel in België als in Nederland heeft Mediahuis een participatie in Jellow.

Lars Evers, co-founder Jellow: “De gesprekken met Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com zijn een jaar geleden gestart en ronden we nu af in een periode waarin de behoefte aan freelancers in een stroomversnelling is gebracht. Beide platformen hebben een groot netwerk met freelancers en opdrachtgevers in België die nog niet aangesloten zijn bij Jellow. Door de overname van de platformen is Jellow in België nog beter in staat om opdrachtgevers en freelancers direct met elkaar te verbinden.”

Ankie Duis, voormalig eigenaar Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com: “Onze freelance platformen zijn in eerste instantie een uit de hand gelopen hobby, wat heeft geresulteerd in een prachtig mooi netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Wij zien dat Jellow ook de Belgische markt in een snel tempo aan het veroveren is, wat zou inhouden dat we moeten concurreren. We hebben daarom besloten om te verkopen, zodat er één solide freelance platform kan ontstaan. Door deze overname hebben freelancers nog meer kans op goede opdrachten en kunnen opdrachtgevers direct in contact komen met de juiste freelancers.”