Home & Trends neemt de zes edities van House & Home over

FacebookTwitterLinkedIn

Het magazine Home & Trends is al bijna tien jaar een gevestigde waarde voor de Oost- en West-Vlaamse vastgoedmarkt en alles wat met wonen te maken heeft dankzij de gratis verspreiding via meer dan 4.000 displays. Het gelijknamige bedrijf van zaakvoerders Alexandre Villa en Claudia Byl zet zijn groei nu voort via de overname van de zes edities van het magazine House & Home.

House & Home bedeelt zes magazines huis-aan-huis in de regio’s Aalter/Lievegem, Oudenaarde/Kruisem, Deinze/Nevele, Sint-Martens-Latem/Drongen, Lochristi/Destelbergen en Waregem/Zulte.

Thibault Martens van House & Home: “Tijdens de pandemie kwam ik tot de vaststelling dat ik door mijn drukke andere professionele activiteiten de klanten van House & Home op termijn wellicht niet langer de kwaliteit en service zou kunnen bieden die ze verdienen. Een overname van de magazines door Home & Trends leek mij de beste manier om de continuïteit van het magazine te verzekeren.”

Claudia Byl: “De huis-aan-huis bedeling in zes regio’s is perfect complementair met onze distributiekanalen. Het sterke concept van House & Home zullen we uiteraard voortzetten. Maar daarnaast gaan we er ook een Home & Trends sausje over gieten. Via de sociale mediakanalen en website zullen die veranderingen de komende maanden al te zien zijn.”