Gondola Day op 9 juni, samenwerking van Gondola Group met Nielsen: trends & innovation, proximity en communication/digitalisation

FacebookTwitterLinkedIn

Gondola Day is een evenement georganiseerd door Gondola Group in samenwerking met Nielsen en met de steun van bpost en HighCo. Het vindt plaats op donderdag 9 juni in Kinepolis Imagibraine.

 

Gondola Day wil haar bezoekers inspireren aan de hand van concrete cases, best practices en een reeks presentaties over onderwerpen die gelinkt zijn aan de wereld van retail, marketing en FMCG. Dit jaar behandelt het evenement de centrale thema’s “trends & innovation”, “proximity” en “communication/digitalisation”. De plenaire sessies, die door alle deelnemers bijgewoond worden, verwelkomen enkele topsprekers uit de retail- en FMCG-wereld.

 

Dit unieke evenement voor retailers en merken in België brengt meer dan 700 decision makers samen uit de FMCG (food en non-food). Eerst komen visionairs aan het woord tijdens de plenaire sessies zoals de ex CEO van Aldi, de stichter van Smartmat en de President Global Operations van Nielsen. Daarna organiseert Nielsen workshops met best practices om de onderwerpen in de diepte te benaderen. Gelegenheid tot netwerken is er tijdens het walking dinner.

 

De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de jaarlijkse INN’awards (beste innovaties in de winkel) en de First Awards (een nieuw initiatief van HighCo om startups in de bloemetjes te zetten).

 

Alle info hier.