FlairHair: een nieuwe app van Flair

FacebookTwitterLinkedIn

Vandaag lanceert Flair het nieuwe concept FlairHair, een webapp waarop klanten en kapsalons elkaar terugvinden. Het is een knipadviseur waar salons uitpakken met hun skills en waar klanten hun tevredenheid delen met de wereld. Zo wil Flair voor iedereen de weg vrijmaken naar zijn of haar droomkapper.

Flair weet gelukkig waarover het spreekt, want haar en beauty zijn al jaren een belangrijk onderdeel van het merk, zowel in het magazine als online.

“Flair maakt er een punt van om innovatief uit de hoek te komen en haar fans te bedienen met handige en zinvolle tools”, zegt Bjorn Boon, Marketing Manager van Flair. “Vorig jaar lanceerden we nog de FlairShop die het mogelijk maakt om kledingstukken uit artikels en video’s rechtstreeks via Flair.be te kopen. FlairHair moet in de eerste plaats een plek worden waar elke klant de ideale kapper in zijn of haar buurt kan vinden. Op termijn voegen we nog extra features en content toe, zodat we op elk moment een inspiratiebron en ultieme tool blijven.”

Geregistreerde bezoekers kunnen salons aan de webapp toevoegen en informatie zoals adres, openingsuren, Facebookpagina en telefoonnummer delen. Kappers worden vervolgens beoordeeld met een aantal sterren en commentaren van klanten. De salons zelf kunnen hun pagina beheren en verder uitbouwen. Zo kunnen ze de specialiteiten van individuele kappers in de kijker zetten en foto’s van hun beste werk delen.