FINN Agency blijft groeien

FacebookTwitterLinkedIn

FINN, het strategisch communicatiebureau dat werd opgericht in 2006, versterkt zijn team met twee nieuwe communicatieconsultants. De pas afgestudeerde Bettina Van der Vennet en Johanna Spinoy vervoegen het team dat vandaag een 40-tal consultants en creatives telt.

Bettina en Johanna behaalden beiden hun Master in de Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven in 2022. Voor ze aan hun professionele carrière begonnen, kozen ze voor een buitenlands avontuur.

Zo vloog Bettina naar Sydney om zich in haar aanvullend mastersemester te verdiepen in sociale mediacampagnes en brand management. “Het zoeken naar creatieve oplossingen en deze vertalen naar verhalen is wat communicatie interessant maakt. Dit is iets wat ik elke dag mag doen bij FINN samen met een warm en ondersteunend team.”

Johanna specialiseerde zich in digital marketing tijdens een masterjaar in Ierland, waar ze vooral aansluiting vond bij vakken zoals inbound marketing en content creation. “Na mijn tweede master had ik het gevoel dat ik het volledige plaatje van communicatie beet had, theoretisch dan. Het is geweldig om alle aspecten daarvan dagelijks in de praktijk te brengen bij FINN.”

Kristien Vermoesen en Raf Weverbergh, Managing Partners bij het bureau: “In een steeds evoluerende wereld biedt de dynamiek en specialisatie van beide dames de meerwaarde die we steeds zoeken bij FINN.”

Bettina Van der Vennet & Johanna Spinoy

Bettina Van der Vennet & Johanna Spinoy