Fabrizio Gentile is de nieuwe Digital Media & Data Director van RTL Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 27 november worden de digitale media en data van RTL Belgium beheerd door Fabrizio Gentile als Digital Media & Data Director.

Hij behaalde een masterdiploma aan de Louvain School of Management aan de UCL en was eerder actief als o.a. CEO bij Deezer België, General Manager Entertainment bij Brussels Expo en momenteel Affiliation Director bij Monizze.

Met een stevige ervaring op vlak van entertainment, digitaal en data, zal Fabrizio Gentile onder meer verantwoordelijk zijn voor het versnellen van de groei van het streamingplatform RTL play.

Julien Brassine, de vorige Digital Media, Data & Innovation Director, verlaat RTL Belgium om zich aan andere projecten te wijden.

Guillaume Collard, CEO RTL Belgium: “Ik ben blij met de komst van Fabrizio die ons in staat zal stellen onze streamingstrategie te versnellen. Zijn leiderschap en ervaring zijn waardevolle troeven om onze ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken. Ik bedank Julien voor zijn energie en professionaliteit gedurende al die jaren en voor zijn bijdrage aan de eerste fasen van onze digitale transformatie.”