Erwin Deckers verlaat DPG Media

FacebookTwitterLinkedIn

Erwin Deckers verlaat eind deze maand DPG Media. Na 19 jaar gewerkt te hebben binnen het bedrijf, gaat hij een nieuwe richting uit. Hij zal zich voortaan focussen op het coachen van creatief talent en creatieve teams. Ook voor DPG Media zal hij dit bijvoorbeeld nog doen.

De 49-jarige Deckers startte mee Qmusic op, presenteerde de ochtendshow en werd erna programmadirecteur van de radiozenders. Hierna combineerde hij radio met televisie als strategiedirecteur van Medialaan, om erna als Chief Content Officer aan de slag te gaan. Deze functie vervulde hij het afgelopen jaar voor zowel de Belgische als Nederlandse activiteiten.

Erwin Deckers: “Dit bedrijf en iedereen die hier werkt zal altijd een plaats in mijn hart blijven hebben. Het was een feest om samen al die professionele dromen te kunnen realiseren. Bovendien is DPG Media heel straf bezig om hét mediabedrijf van de toekomst te worden. Persoonlijk heb ik na 19 jaar nood aan nieuwe zuurstof en andere accenten in mijn leven. Ik verlaat dit bedrijf met een goed gevoel, veel dankbaarheid en kijk enorm uit naar wat komen gaat. Alle deuren hier blijven open, dat ik nog iets zal doen voor DPG Media is een zekerheid.”

Kris Vervaet, CEO van DPG Media: “Erwin is een creatieve geest in hart en nieren. De bakens die hij heeft verzet binnen dit bedrijf zijn niet onopgemerkt gebleven: de start van Qmusic, de herstart van VTM in 2012, de transformatie van VMMa naar Medialaan, enzovoort. Ik wil hem namens alle collega’s bedanken voor alles wat hij gedaan heeft. Hij verlaat ons gelukkig niet helemaal. Als coach van creatieve teams en talenten zal hij zich nog kunnen uitleven bij ons.”