Eleven Sports stelt Guillaume Collard aan als Managing Director voor België en Luxemburg

FacebookTwitterLinkedIn

Eleven Sports heeft Guillaume Collard aangesteld als Managing Director voor zijn activiteiten in België en Luxemburg. Hij volgt Anouk Mertens op die in november vorig jaar tot COO werd benoemd van Eleven Sports Group.

In 2016 vervoegde Guillaume Collard het team van Eleven Sports als Head of Business Development in België en Luxemburg. Hij speelde een belangrijke rol in het succes van het bedrijf door het sluiten van commerciële deals met operatoren, sponsors en partners. Daarnaast zorgde hij ook voor de verwerving van een brede waaier aan premium uitzendrechten. Nadien combineerde hij zijn job met deze van Head of Acquisitions voor de ganse Eleven Sports Group. Hij zal deze functie ook in de toekomst blijven uitoefenen.

Vooraleer aan de slag te gaan bij Eleven Sports, bekleedde Collard verschillende directiefuncties bij Proximus, waaronder deze van Head of Content Strategy.

“Ik ben zeer blij met deze kans om het uitstekende werk van Anouk en het team verder te zetten en om van Eleven Sports verder een florerend bedrijf te maken in zowel België als Luxemburg. We beschikken over een uitstekend team dat erop gebrand is ons aanbod voor alle fans verder te innoveren en te verbeteren. Ik kijk ernaar uit om heel snel aan de slag te gaan in mijn nieuwe functie om onze positie in de markt te blijven verankeren en te versterken”, aldus Guillaume Collard.

“Ik heb gedurende drie jaar met Guillaume samengewerkt binnen ons Belgisch team en ik ben ervan overtuigd dat ons bedrijf in goede handen is. Het is een natuurlijke transitie en ik verheug er me nu al op om onze nauwe samenwerking verder te zetten”, zegt Anouk Mertens, COO van Eleven Sports Group. “Guillaume heeft een uitstekende kennis van de lokale business en van de markt. Als lid van ons team heeft hij sterk bijgedragen aan de uitbouw van Eleven Sports als één van de voornaamste leveranciers van sportcontent.”