Dries Vereecke wordt Marketing Director bij Mediahuis

FacebookTwitterLinkedIn

Dries Vereecke verlaat het Nieuwsblad en gaat aan de slag als Marketing Director bij Mediahuis België. Hij zal de brandteams van De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg aansturen en verder bouwen aan de positionering en het succes van deze nieuwsmerken in een steeds meer uitdagende en verder digitaliserende context. Als Marketing Director zal Dries Vereecke rapporteren aan Koen Verwee, CEO van Mediahuis België.

Dries Vereecke: “Meer dan ooit bestaat de uitdaging erin om goed te luisteren naar de noden van onze lezers. We moeten onze journalistiek op de meest gebruiksvriendelijke manier tot bij de lezer brengen en hierbij rekening houden met de digitale transformatie. Alleen door ook hierin werkelijk het verschil te maken, zullen we lezers kunnen overtuigen om te betalen voor onderscheidende kwaliteitsjournalistiek. Een hechte samenwerking tussen alle afdelingen van onze organisatie is hierbij de kritische succesfactor.”

Dries Vereecke startte zijn loopbaan binnen Mediahuis in 2004 als Account Manager voor Gazet van Antwerpen (Concentra). Daarna ging hij aan de slag als Retail Manager voor Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Na 3 jaar zette hij als Salesmanager opnieuw de stap richting de commerciële regie van Concentra. Bij de oprichting van Mediahuis in november 2013 werd hij Brand Manager van Het Nieuwsblad en De Gentenaar.