Dirk Snauwaert vervoegt D’M&S als PR & Communications Director

FacebookTwitterLinkedIn

Dirk Snauwaert, de voormalige woordvoerder van Van Hool, wordt communicatieadviseur bij communicatiegroep D’M&S. Hij moet er als PR & Communications Director de pers- en contentdivisie Pressworld verder uitbouwen.

Met de aanstelling onderstreept de groep, die in 2024 haar 40-jarig bestaan viert en ruim 90 directe medewerkers telt, haar ambities om nationaal en internationaal te blijven groeien als crossmediaal agentschap met een sterke focus op strategische communicatie.

Dirk Snauwaert brengt een schat aan ervaring mee naar D’M&S. Zo verzorgde hij mee de (interne) communicatie en/of public relations bij General Motors (Opel), General Electric, Tele Atlas, Bpost en recent nog Van Hool.

Bij D’M&S komt hij aan het hoofd te staan van Pressworld, de pers- en contentdivisie van de communicatiegroep. Vanuit Brussel zal hij klanten ondersteunen en adviseren bij het versterken van hun mediarelaties, het ontwikkelen van innovatieve PR- en persstrategieën en het opzetten van protocollen voor crisiscommunicatie.