Digital Ad Trust goed voor een bereik van 62% voor display en 35% voor video

FacebookTwitterLinkedIn

Digital Ad Trust Belgium werd in 2019 tot leven geroepen door UBA en WE MEDIA. Vier jaar later is het unieke ecosysteem goed voor een bereik van 62% voor display en 35% voor video. DAT-gecertificeerde websites werken mee aan het verhogen van de kwaliteitsnormen voor digitale campagnes, wat het vertrouwen met de consument en tussen de verschillende spelers op de advertentiemarkt versterkt.

”The Media Trust Guide” is een handige gids die helpt om de waarden en normen van het kwaliteitslabel te begrijpen en om betrouwbare mediapartners te identificeren. Naast het informatieve aspect, wensen UBA en WE MEDIA met deze brochure adverteerders en mediabureaus te begeleiden bij het maken van bewuste keuzes in een complex digitaal medialandschap en te kiezen voor DAT-gecertificeerde partners in de mediamix. U kan deze informatieve en educatieve gids hier downloaden.

Ook de digitale media zijn in de MediaSpecs Database opgenomen met alle prijzen en productinfo. De websites die behoren tot Digital Ad Trust Belgium staan aangeduid met een extra label.