DH Radio verandert in LN Radio

FacebookTwitterLinkedIn

Bij de start van het najaarsseizoen verandert DH Radio in LN Radio. Dat is één van de vernieuwingen die voortvloeien uit de toetreding van nieuwszender LN24 in IPM Group afgelopen december. De zender verandert van naam en logo, maar blijft fundamenteel een muziekradio. Wel zal LN Radio voortaan wat meer nieuws uitzenden. Bij RMB blijft LN Radio deel uitmaken van de synchro’s Musix, Family en Max Off.  

Voortbouwend op de synergie die tot stand kwam met LN24, toen deze Belgische 24/7-nieuwszender tot de IPM Group toetrad, gaat de radiozender van IPM het najaar in met de nieuwe naam LN Radio.

Wat nieuws en informatie betreft, blijft LN Radio gebruikmaken van de expertise van de merken van IPM Group (La Libre, La DH Les Sports+, L’Avenir, Moustique, Paris Match Belgique, enzovoort), maar zal de zender voortaan ook nauw samenwerken met de tv-zender LN24. Zo komt er bijvoorbeeld een interactie tussen de radio-ochtendshow ‘LN Matin‘ en de tv-zender.

Op LN Radio zullen nieuwe stemmen van LN24 te horen zijn, en op LN24 verschijnen nieuwe gezichten van LN Radio. Net zoals het geval was voor DH Radio, wordt LN Radio aangevuld met verschillende webradio’s. Nieuw op het programma: metal en Franstalige rap.

Qua reclame verandert er niets. RMB blijft de ruimte van LN Radio beheren, zowel off- als online. De nieuwe zender maakt integraal deel uit van de synchro’s Musix (aankoop in combinatie met Tipik, NRJ en Classic 21), Family (aankoop in combinatie met VivaCité, Tipik, NRJ en Classic 21), en Max Off (aankoop in combinatie met La Première, VivaCité, Tipik, NRJ en Classic 21).