Denis Pierrard volgt Emmanuel Tourpe op aan het hoofd van LN24

FacebookTwitterLinkedIn

Emmanuel Tourpe, die begin 2022 door IPM werd gevraagd om LN24 te herpositioneren, zal eind dit jaar de fakkel doorgeven aan Denis Pierrard.

Onder leiding van Emmanuel Tourpe heeft de zender belangrijke veranderingen ondergaan rond de drie pijlers info, debatten en documentaires. Er zijn een aantal grote programma’s gelanceerd in de vooravond, waaronder ‘Il faut qu’on parle’, ‘Premiers sur l’info’, ‘Le petit théâtre de Vrebos’ en ‘Les visiteurs du soir’. Tussen algemene zenders zoals La Une, RTL en TF1 baant LN24 zich een weg als thematische zender die zich richt op een actief publiek dat geïnteresseerd is in nieuws en debat.

Emmanuel Tourpe zal zich voor een managementopdracht aansluiten bij een internationale audiovisuele groep, maar blijft consultant voor LN24.

François le Hodey, CEO van IPM Group, wil Emmanuel Tourpe bedanken voor de herpositionering van LN24 en is verheugd dat deze laatste zijn expertise zal blijven inbrengen als consultant. Hij wil ook graag de aandacht vestigen op het sterke team aan het hoofd van IPM: met Sébastien Desclée die alle pers- en internetactiviteiten overneemt en Denis Pierrard die de leiding neemt over de audiovisuele activiteiten.