Denis Masquelier verlaat eind juni IP Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

In het kader van de veranderingen bij de regie IP Belgium na de overname van RTL Belgium door Rossel en DPG Media, kondigde Denis Masquelier, General Manager van IP Belgium, aan dat hij eind juni zijn taak neerlegt bij de regie om zich te wijden aan nieuwe professionele projecten. Zijn vertrek komt er na een eerste overgangsfase die hij tot een goed einde zal brengen voor de commerciële teams van de reclameregie van RTL Belgium.

Denis Masquelier begon zijn carrière bij IP Belgium in 1991 en werd er General Manager in januari 2009.

Philippe Delusinne, CEO RTL Belgium: “Denis staat al meer dan tien jaar aan het hoofd van IP Belgium als een efficiënte, creatieve, loyale en inspirerende bedrijfsleider voor al zijn teams. De regie presteerde nooit beter dan onder zijn leiding. Ik had me geen betere compagnon de route kunnen wensen.”

Bernard Marchant, CEO Rossel: “IP Belgium is een regie die haar stempel heeft gedrukt op de Franstalige audiovisuele sector en dat is zeker te danken aan de inspiratie en dynamiek die Denis zijn teams heeft kunnen bijbrengen. Ik wil hem van harte bedanken voor zijn toewijding en het leiderschap dat hij heeft getoond.”

Kris Vervaet, CEO DPG Media Belgium: “De carrière van Denis kunnen we in één woord samenvatten: indrukwekkend. Dankzij zijn leiderschap, expertise, vakmanschap en ervaring hebben de teams van IP Belgium de voorbije jaren solide prestaties kunnen neerzetten. Ik heb Denis gekend als een betrouwbare en loyale partner van onze reclamesector, maar ik heb ook gezien hoe hij een strategische rol heeft gespeeld in de uitbouw van RTL Belgium.”