Salesteam van IP Belgium wordt verdeeld tussen DPG Media Advertising en Rossel Advertising

FacebookTwitterLinkedIn

De commerciële teams van IP Belgium, de reclameregie van RTL Belgium, worden vanaf mei verdeeld tussen DPG Media Advertising en Rossel Advertising. Dat bevestigt Philippe Jaumain, communicatiedirecteur van RTL Belgium. “De departementen planning en backoffice blijven onderdeel van IP Belgium.”

“Het is de ambitie van DPG Media en Rossel om de ontwikkeling van RTL Belgium voort te zetten door de digitale transformatie te versnellen, te investeren in audiovisuele content en gebruik te maken van de respectievelijke knowhow van DPG Media, Rossel en RTL Belgium”, voegt hij eraan toe.

Deze digitale transformatie van RTL Belgium vereist “aanzienlijke investeringen in zowel middelen als technologieën om digitale content en advertentieruimtes aan te bieden”. Daarom zullen de teams worden verdeeld tussen DPG Media Advertising en Rossel Advertising.

“Alle diensten blijven behouden voor klanten en adverteerders en er wordt alles aan gedaan om de operationele continuïteit van de activiteiten verder te zetten”, zegt RTL Belgium. “Klanten kunnen dus blijven vertrouwen op hun respectievelijke commerciële contacten binnen de drie regies.”

Bron: Belga.