De beste corporate video’s van het land zijn bekend

FacebookTwitterLinkedIn

Op dinsdag 9 juni vond de 21e editie van de Video Experience Day plaats. De awards voor de beste corporate video’s van het voorbije jaar werden uitzonderlijk uitgereikt tijdens een tv-special op Kanaal Z/Canal Z.

De Video Experience Day, vroeger het Belgian Corporate Video Festival, zet elk jaar de meerwaarde van corporate video voor bedrijven en organisaties in de kijker. Het evenement, een co-organisatie van AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z, bekroont telkens ook de beste inzendingen met een award. Dit jaar werden er awards uitgereikt in elf verschillende categorieën, net als twee Special Awards. Elke winnaar ontving ook een uitzendcheque aangeboden door Kanaal Z, ter waarde van 4.200 euro.

Meer dan 150 bedrijven uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië schreven zich in voor de 21ste editie van de Video Experience Day. Een jury van video- en communicatie-experten boog zich over alle inzendingen. Vanwege de coronacrisis gebeurde dat hele selectieproces dit jaar digitaal. Ook de awardshow, die traditioneel plaatsvindt in Kinepolis Brussel, verhuisde uitzonderlijk naar het kleine scherm en nam de vorm aan van een televisiespecial op Kanaal Z.

Hieronder vindt u de winnaars van de 21ste editie van de Video Experience Day.

Alle winnende en genomineerde corporate video’s zijn integraal te bekijken op de website www.videoexperienceday.be.

Herbekijken

  • De awardshow wordt nog tot vrijdag heruitgezonden op Kanaal Z en is ook hier te bekijken.
  • Op 13, 14 en 15 juni zendt Kanaal Z verder nog een cocktailreportage uit.