Custom Regie beheert de partnershipformule van Sodexo4You

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds april 2015 beheert de onafhankelijke mediaregie Custom Regie de partnershipformule van Sodexo4You, het B2C-gebruikersplatform van de Sodexo Card.

 

Het concept overstijgt de klassieke aankoop van mediaruimte, door op zoek te gaan naar een maximum aan synergieën en meerwaarden die resulteren in de samenwerking tussen merken. Het biedt Sodexo de mogelijkheid om een conversatie voor te stellen met zijn 900.000 gebruikers en dit via zes kanalen: de homepage en de partnerspagina van Sodexo4you.be, twee maandelijkse nieuwsbrieven naar de abonnees, het print-magazine, de Facebookpagina en de telefonische wachtboodschap.

 

Thierry Magerman van Custom Regie: “Deze nieuwe samenwerking is voor Custom Regie de eerste stap in een evolutie naar specialist in merkenpartnerships. Zes premium-merken schonken reeds hun vertrouwen”.

 

Géraldine Reinarz van Sodexo: “Tot op heden hadden we de regie van onze B2C-media nooit aan iemand toevertrouwd. Custom Regie verraste ons met een interessante formule, innovatief én aanvullend ten opzichte van onze bestaande formules”.

 

Meer info in de MediaSpecs Database!