Channelmanager Ketnet, Maarten Janssen, wordt channelmanager bij VTM

FacebookTwitterLinkedIn

Begin maart gaat Maarten Janssen, Head of Kids bij VRT en channelmanager Ketnet, aan de slag als channelmanager VTM bij DPG Media. Hij wordt er verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de zender. Onder leiding van Dirk Lodewyckx (algemeen directeur TV, radio en streaming) en samen met Davy Parmentier (creative director), Inge Kluft (content production) en Calogero Macaluso (streaming) zal hij ook meebouwen aan het nieuwe video- en tv-verhaal van DPG Media.

Dirk Lodewyckx: “Onze nieuwe strategie in TV en streaming is bijzonder ambitieus en daarvoor hebben we straf talent nodig. Maarten heeft de voorbije jaren innovatieve programmaconcepten gelanceerd als antwoord op het sterk veranderd kijkgedrag bij kinderen. Zijn 360 graden-aanpak zorgt voor een sterke relatie met de kijkers en dat is precies waar VTM voor staat.”

Maarten Janssen: “Ik kan terugblikken op heel fijne jaren binnen de VRT, waarin ik veel kansen heb gekregen en met fantastische collega’s heb mogen samenwerken. Tegelijk heb ik enorm veel zin om te bouwen aan een succesvolle toekomst voor VTM als brede en jonge familiezender. Tot nog toe lag mijn focus vooral op kinderen en hun snel veranderend mediagedrag, ik kijk er al naar uit om nu ook hun ouders en elke generatie daartussen te omarmen.”