Bepublic Group versterkt team met Liedewij Verbiest en Dominiek Saelens

FacebookTwitterLinkedIn

PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group kondigt de komst aan van twee nieuwe communicatie-experten: Liedewij Verbiest en Dominiek Saelens. Liedewij Verbiest neemt vanaf 1 januari 2023 een leidinggevende rol op binnen Bepublic Group. Ze zal samen met Ken Standaert het team pr-consultants van Bepublic en Bereal (vastgoedcommunicatie) aansturen. Dominiek Saelens vervoegt het team als expert in crisiscommunicatie, employer branding en strategische communicatie.

Liedewij Verbiest studeerde Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze startte haar loopbaan als projectmanager bij de financiële dienstverlener Ventures4Growth en vervolgens bij Balls&Glory, de restaurantketen van Wim Ballieu. Bij HR-bedrijf Partena Professional zette ze haar eerste stappen in de wereld van PR. Nadien deed ze extra PR-ervaring op bij Weber Shandwick en Famous Relations. Ze start bij Bepublic Group vanaf 1 januari 2023 als Team Lead en senior pr-consultant.

Dominiek Saelens studeerde aan de Koninklijke Militaire School van België, de Universiteit Gent en vervulde nadien tal van communicatiefuncties bij Defensie. Hij specialiseerde zich onder meer in employer branding en crisiscommunicatie. Daarnaast is hij praktijklector aan de Universiteit van Gent waar hij de studenten inwijdt in de wereld van onder meer strategische- en crisiscommunicatie en communicatiemanagement voor grote organisaties. Hij vervoegde Bepublic Group afgelopen maand.

Liedewij en Dominiek zijn een echte aanwinst voor ons team. Hun expertise is een perfecte aanvulling op de kennis en de ervaring van onze pr-consultants. We zijn dan ook enorm blij dat ze hun passie en drive voor communicatie mee willen komen inzetten voor onze klanten“, aldus Sara Vercauteren en Anja Peleman, managing directors van Bepublic Group.

Naast de komst van Liedewij Verbiest en Dominiek Saelens, krijgt Ann Van Mullem, tot nu toe business manager van Bepublic, een nieuwe rol binnen het PR- en strategisch communicatiebureau. Zij zal vanaf januari 2023 als Head of PR de business van Bepublic, Bereal (vastgoedcommunicatie) en Befirm (financiële communicatie) overschouwen.