Backstage Communication verwelkomt Jurgen Vluijmans als nieuwe partner

FacebookTwitterLinkedIn

Backstage Communication is verheugd de komst van Jurgen Vluijmans als nieuwe partner aan te kondigen. Na de eerder aangekondigde uitbreiding naar Nederland is dit een volgende belangrijke evolutie in de uitbouw van het communicatiebureau.

Het communicatiebureau Backstage werd in 2007 opgericht door Olivier Duquaine. Gunther De Backer vervoegde Olivier in 2020 als partner. Begin 2023 werden ook Barbara Willems, Sabine Leclercq en Bart Beeusaert partners. Jurgen Vluijmans zal het partnerteam versterken vanaf 1 oktober 2023.

Gunther De Backer: “Jurgen voegt zich bij ons als een doorgewinterde PR-professional met een indrukwekkende staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle communicatiestrategieën voor merken in de financiële en corporate sector. Met zijn strategische denkwijze, creatieve flair en toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten past Jurgen perfect bij de visie en missie van ons bureau.”

Olivier Duquaine: “Ons team heeft er alle vertrouwen in dat Jurgen aanzienlijk zal bijdragen aan het verbeteren van onze dienstverlening, het uitbreiden van ons klantenbestand en het koesteren van de waardevolle relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd.”

Jurgen Vluijmans: “Wat deze samenwerking nog spannender maakt, zijn de gedeelde waarden en de toewijding aan uitmuntendheid die we koesteren. Samen zullen we innovatieve oplossingen, PR-campagnes op maat en ongeëvenaarde klantervaringen blijven bieden.”

Van links naar rechts: Olivier Duquaine, Jurgen Vluijmans en Gunther De Backer.

Van links naar rechts: Olivier Duquaine, Jurgen Vluijmans en Gunther De Backer.