Auxipress lanceert AuxiAlert

FacebookTwitterLinkedIn
AuxiAlert

Het Brusselse bedrijf Auxipress, gespecialiseerd in media-intelligentie, lanceert zijn allereerste mobiele applicatie, AuxiAlert. Deze nieuwe applicatie, die deel uitmaakt van een bredere digitale informatiestrategie, voorziet gebruikers van real-time mediameldingen over hun sector en mediamonitoring van hun bedrijf.

“We zijn ondertussen bijna 100 jaar actief in de sector. We kennen de media, de sector en onze klanten heel goed en vandaag zijn die klanten meer dan ooit mobiel”, legt CEO Christophe De Clercq uit.

De AuxiAlert-app richt zich net op die mobiliteit, door gebruikers de mogelijkheid te geven om onmiddellijk informatie te raadplegen zonder hun mailbox te openen of zich aan te moeten melden op een computer.

AuxiAlert laat gebruikers toe om op een eenvoudige manier hun nieuwsvoorkeuren aan te passen. Daarnaast kunnen ze favoriete meldingen markeren om deze later snel terug te vinden en ook specifieke mediatypes selecteren voor een zoekopdracht. De applicatie verstuurt ook push-meldingen die gebruikers toelaten om via hun smartphone of slim toestel onmiddellijk anderen op de hoogte te brengen van een item dat belangrijk kan zijn voor hun bedrijf.