17 finalisten voor de Effie Awards

FacebookTwitterLinkedIn

In de aanloop naar de Effie Awards, die worden uitgereikt op 27 september in Docks Brussel, maakte Effie Belgium haar finalisten bekend.

De jury selecteerde in totaal 17 cases die strijden om een Bronze, Silver of Gold Award. Dit betekent dat iets meer dan de helft van de teams die een case inzonden het podium op mag.


Mira De Maeyer
, General Manager van Perrigo Belgium en juryvoorzitter van de Effie Awards, is trots op de lijst met finalisten: “Effie Belgium doet al jaren inspanningen om de kwaliteit van de cases te verhogen en we merken dat dit de laatste jaren zijn vruchten afwerpt. Deze 17 finalisten tonen aan dat de aandacht voor marketing effectiveness binnen bedrijven en bureaus toeneemt en dat dat een positief effect heeft op de resultaten voor de merken.”

De Effie Awards Ceremony

Op 27 september maakt de jury het resultaat van haar beraadslagingen bekend en reikt ze de Bronze, Silver en Gold Awards uit aan de meest succesvolle marketingcommunicatiecases met een bewezen impact. Daarnaast zullen ook de Strategic Shift Award en enkele Effie Media Mentions worden uitgereikt.

Ook dit jaar start het evenement met het Effie Effectiveness Forum waar de finalisten hun case in tien minuten toelichten.

Het evenement begint dit jaar vroeger. “We starten om 12u30 met een lunch”, aldus Lydia Desloover, Director Effie Belgium. “Er zijn dit jaar immers uitzonderlijk veel cases die we presenteren en we voorzien zo ook enkele extra networking moments.”

Ook nieuw dit jaar zijn de matchmaking-sessies van Effie en Var: tijdens het Effectiveness Forum en de walking dinner kunnen aanwezigen in de Var-lounge in dialoog gaan met Effie-winnaars en masters. Inschrijven is daarbij noodzakelijk en kan via de site van Var.

De Effie Awards Ceremony vindt plaats in Docks te Brussel. Meer info over het programma & tickets via www.effiebelgium.be.