Video Experience Day bekroont voor de 24ste keer de crème de la crème van de Belgische corporate video’s

FacebookTwitterLinkedIn

Op dinsdag 6 juni vond in Kinepolis Brussel de 24ste editie plaats van de Video Experience Day, het netwerkevenement dat audiovisuele bedrijfscommunicatie in de kijker zet en de beste video-inzendingen in 10 verschillende categorieën met een award bekroont.

Met de Video Experience Day zetten AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z jaarlijks de meerwaarde centraal van videocommunicatie voor bedrijven en non-profitorganisaties. Het event biedt bedrijfsleiders, videoproducenten en communicatieprofessionals de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen over de nieuwste trends in corporate video.

Dit jaar werden er 179 video’s ingezonden door bedrijven en organisaties uit heel België. De films werden beoordeeld door een jury van 14 video- en communicatiespecialisten, die tijdens de Video Experience Day een definitieve winnaar kozen in 10 verschillende categorieën. Elke winnaar ontving een uitzendcheque ter waarde van 4.200 euro, aangeboden door Kanaal Z.

Hieronder vindt u een overzicht van de winnende corporate video’s. Alle winnende en genomineerde inzendingen zijn te bekijken via www.videoexperienceday.be.