UMA Get Together Webinar vindt plaats op 16 december

FacebookTwitterLinkedIn

De UMA Get Together zal ook dit jaar opnieuw online plaatsvinden. Op donderdag 16 december om 16u wordt er daartoe een webinar georganiseerd op het platform umaget2gether.be.

“Voor het tweede jaar op rij zal de UMA Get Together veel minder together zijn dan gehoopt”, staat te lezen in het persbericht. “We zullen weer z’n allen achter de computer moeten plaatsnemen om de balans op te maken van onze activiteiten, in debat te gaan over de toekomst van onze sector en de YMCE winnaars te huldigen.”

De full option webinar wordt opgenomen in de studio’s van Kanaal Z en zal verlopen onder moderatie van Matthias Langenaeker, Strategic Intelligence Lead bij Publicis Groupe Belgium. Via social media zal men kunnen reageren op de debatten.

“Ook al is de UMA Get Together opnieuw geen fysiek evenement, niks weerhoudt u om er opnieuw gezellig samen in vergaderzalen of zelfs op terrassen naar te kijken. Met respect voor de geldende regels uiteraard”, aldus de UMA. “Het webinar brengt dan misschien toch nog de jonge mensen samen die het voorbije jaar voor het eerst stappen in de mediawereld hebben gezet en die hun collega’s ook eens in real life willen zien.”

Bekijk het event in onze Agenda.