The Oval Office viert 5 jaar live communicatie met een unieke presentatie van Cody Keenan, de speechwriter van President Obama

FacebookTwitterLinkedIn

Vijf jaar nadat het Live Communicatie in België introduceerde, viert The Oval Office zijn verjaardag met de lancering van een nieuwe website, een dubbeldik jaarmagazine en een klantenevent met als eregast Cody Keenan, Director Speechwriter van Barack Obama.

Samen met 200 klanten en medewerkers vierde The Oval Office zijn vijfde verjaardag tijdens een event in Hôtel de la Poste op de site van Tour & Taxis, waar ook het Brusselse kantoor van het bureau gelegen is.

Eregast op dit exclusief verjaardagsfeest was Cody Keenan, van 2013 tot op heden President Obama’s Chief Speechwriter. Vaak omschreven als de ‘Hemingway’, maar evengoed als de ‘Springsteen’ van het Witte Huis, heeft Keenan tijdens meer dan 3.500 live evenementen samen met Obama de meest onvergetelijke en inspirerende toespraken uit onze recente politieke geschiedenis opgeleverd.

Tijdens het event sprak Cody Keenan over ‘de kracht van authentieke storytelling en live communicatie’ en gaf hij de aanwezigen zijn persoonlijke tips voor het schrijven van een impactvolle geslaagde speech.

Het bureau dat in 2012 startte met als doel ‘mensen merken laten beleven’ via strategische en creatieve communicatiecampagnes, inspirerende events en verrassende brand activations telt vandaag 50 medewerkers in drie kantoren (Antwerpen, Gent en Brussel). Merken zoals Actiris, Apple, Bayer, BMW, bpost bank, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Europese Commissie, Jobat, Knauf, Mediahuis Connect, Nintendo, Seat, Sibelga, Stad Antwerpen, Stad Gent en de Vlaamse Overheid zijn ondertussen trouwe fans. Verschillende campagnes werden bekroond op nationale en internationale event- en communicatiefestivals. The Oval Office is ondertussen opgeklommen tot de top 15 van de communicatiebureaus die lid zijn van het ACC.