#SUPDEWEB: nieuwe Franstalige bacheloropleiding voor internetberoepen bij ECS Brussel

FacebookTwitterLinkedIn

Op 6 oktober vergroot de MediaSchool Group, voorgezeten door Franck Papazian, zijn aanbod met de lancering van een gloednieuwe school voor e-marketing. De langverwachte bachelor gewijd aan internetberoepen is nu ook toegankelijk in Brussel na reeds 3 jaar succes in Parijs en zal #SUPDEWEB worden genoemd. Onder het peterschap van Hugues Rey (CEO Havas Media België) zal de nieuwe school huisvesten in de gebouwen van ECS (European Communication School) in Brussel.

 

Barbara Claeys, directrice van #SUPDEWEB: “Op de communicatiemarkt horen wij vaak klagen over het tekort aan gekwalificeerde profielen voor beroepen gelinkt aan internet en e-marketing. Internetspecialisten vinden snel werk in organisaties als mediabureaus, adverteerders en natuurlijk ook bij de ‘pure players’ op het vlak van e- commerce. #SUPDEWEB zal toegang verzekeren tot al deze beroepen in 3 of 5 jaar. Op deze manier beantwoorden we aan een reële behoefte op de Belgische markt”.

 

De cursus van #SUPDEWEB Brussel biedt een volledige opleiding aan, met een gelijkmatige verdeling tussen vakken gelinkt aan creatieve, technische en zakelijke profielen. Door het combineren van de cursussen met stages van twee maanden zal #SUPDEWEB de webprofessionals van vandaag en morgen voortbrengen.