Soniq Award: De nominaties zijn bekend

FacebookTwitterLinkedIn

De jury van de Soniq Award 2021 heeft zich over de dossiers gebogen en een oordeel geveld. Hieronder vindt u de genomineerde merken die kans maken op een award.

De winnaars zullen worden onthuld op 25 februari tijdens het online event Soniq – The Audio Celebration, dat ’s ochtends door zal gaan van 8u45 tot 10u. Ella Leyers en Marie-France Vodikulwakidi zullen deze morning show in goede banen leiden. Bekijk het event in onze Agenda.

De nominaties

  • In de categorie Best Use of Radio zijn er 5 nominaties: Aldi, Devos Lemmens, EG, Smartphoto en Torfs. In deze categorie worden 3 prijzen uitgereikt (Gold / Silver / Bronze).
  • In de categorie Audio Innovation strijden de volgende 3 deelnemers voor de award: MIVB/STIB, Pro League en Studio Sonart.
  • Tot slot is er de categorie Sonic Branding, waar ofwel Devos Lemmens, ofwel Lidl, ofwel Engie met de award aan de haal zal gaan.

De Soniq Talks

Afwisselend met de uitreiking van de awards zijn er ook de Soniq Talks. Martin Vinter (Ebiquity UK) zal ons iets meer vertellen over ‘The Strength of Radio for Growing Brands – Re-evaluating Media’, Antoon Van der Steichel (IPSOS) geeft een overzicht van ‘De stand van digitaal radio luisteren in België’ en Katerina Borovska (Egta) overloopt met ons ‘How to Use Voice in Advertising – International Case Studies’.

Dit seminar wordt georganiseerd door VIA in samenwerking met Boris Agency en Mediamixer. Gratis inschrijven kan op www.thinkvia.be.