Sofie Verstreken wordt MarCom Director van VTM

FacebookTwitterLinkedIn

Sofie Verstreken wordt vanaf 25 april MarCom Director bij VTM. Ze komt aan het hoofd te staan van de teams ‘Brand Communicatie’, ‘Online Communicatie’ en ‘Studio’. Sofie Verstreken is Master in de Communicatiewetenschappen en startte haar carrière bij Vlerick. Sinds 2013 is ze actief in de reclamewereld, bij BBDO was ze Directeur Strategie.

Sofie Verstreken vertelt: “VTM is een uniek en dynamisch merk dat niet alleen onze culturele heritage kleurt, maar ook de toekomst uitstippelt, voor content en streaming. Ik kijk er dan ook ongelofelijk naar uit om daar samen met mijn nieuwe collega’s aan te mogen bouwen.

Calogero Macaluso, die naast de OTT-activiteiten ook verantwoordelijk was voor de marcoms van VTM, gaat zich voortaan volledig toeleggen op de streamingmarkt. Hij wordt Streaming Business Director.

Calogero Macaluso en Sofie Verstreken maken beiden deel uit van de TV-directie en rapporteren rechtstreeks aan Dirk Lodewyckx, algemeen directeur Radio, TV & Streaming.

Ik ben bijzonder blij dat deze 2 toptalenten met veel ambitie en focus onze streaming- en TV-business verder zullen uitbouwen. In een sector waar creativiteit en digitale transformatie de toon zetten, blijven we graag met VTM, VTM GO en Streamz op een innovatieve en ondernemende manier bakens verzetten”, aldus Dirk Lodewyckx.