Roularta neemt nieuwe lifestyle-initiatieven in 2012

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta Media Group vervangt het tweemaandelijks magazine “Gentleman” door twee nieuwe initiatieven : de Nederlandstalige editie van het zonet in Frankrijk gelanceerde “The Good Life” (vier nummers in 2012) en Trends Style (zes nummers in 2012).

 

“Trends Style” is een nieuw lifestylemagazine op formaat van Trends. De titel verscheen gedurende enkele jaren in de jaren negentig maar werd toen geïntegreerd als rubriek in het weekblad Trends. De rubriek zal niet verdwijnen, maar zes keer per jaar krijgt de lezer – met het Trends-pakket – een magazine dat nieuwe trends volgt in de wereld van mode, design, accessoires, horlogerie, enz. De realisatie is in handen van Roularta Custom Media. Het eerste nummer van Trends Style verschijnt op 23 februari 2012.

 

“The Good Life” is pas gelanceerd voor de Franse markt en voor Franstalig België.  Met de lancering van het nieuwe magazine “The Good Life” in Frankrijk werd een nieuw hybride magazine op de markt gebracht. “Hybride” staat in dit geval voor de integratie van economie, financiën en cultuur in een lifestylemagazine. De Nederlandstalige editie voor de Vlaamse markt verschijnt voor het eerst op 13 maart 2012.