Robin Vissenaekens wordt nieuwe programmadirecteur van Play Nostalgie en Nostalgie Plus

FacebookTwitterLinkedIn

Robin Vissenaekens wordt vanaf 22 juli de nieuwe programmadirecteur van radiozenders Play Nostalgie en Nostalgie Plus.

Vissenaekens was de laatste 8 jaar als Channel Manager verantwoordelijk voor radiozender JOE en alle digitale afgeleiden daarvan. Hij stond ook mee aan de wieg van Willy, was in het verleden netcoördinator van MNM en heeft al een hele televisiecarrière (voor en achter de schermen) achter de rug.

In zijn nieuwe rol zal Vissenaekens de dagelijkse, inhoudelijke leiding over beide zenders op zich nemen en toezien op een continue stroom van entertainment en informatie voor de luisteraars.

Jo Nachtergaele, huidige Station Manager van Play Nostalgie en Nostalgie Plus, gaf eerder dit jaar aan dat hij zich opnieuw wat meer op losse, creatieve en crossmediale projecten binnen de organisatie wil concentreren, en zal dat na de overdracht aan Robin Vissenaekens deze zomer doen.

Robin Vissenaekens: “Play Nostalgie en Nostalgie Plus staan bekend om hun brede en diverse muziekaanbod en zijn daarbij een onmisbaar onderdeel van de Vlaamse luisterervaring. Ik wil me graag inzetten om deze traditie voort te zetten en te versterken, met een frisse blik op programmatische vernieuwing en een scherp oor voor wat de luisteraars wensen. We zullen blijven innoveren en ervoor zorgen dat elke uitzending zowel entertainend als informatief is.”

Jo Nachtergaele: “Ons eerste radioseizoen als Play Nostalgie zit er bijna op. We zijn goed vertrokken en de bouwstenen voor de toekomst zijn gelegd. Ik ben fier op de grote stappen die we gezet hebben, op de ambities die we konden concretiseren in een nieuw merkverhaal, een nieuwe programmering en een fantastisch vernieuwd team.”