Références lanceert zijn nieuwe website in lijn met de laatste nieuwe technologieën

FacebookTwitterLinkedIn

Om steeds meer veeleisende aanvragen met betrekking tot de arbeidsmarkt te kunnen beantwoorden, beschikt Références over een nieuwe website met diverse responsive en toegankelijke innovaties, steeds en overal: “Wij hebben Madgex, wereldleider in jobboardsleverancier, gekozen voor de oprichting van het nieuwe platform. Références wordt de eerste site in Franstalig Europa (Frankrijk, België en Luxemburg) die deze diensten zal gebruiken”, aldus Thierry Hugot, Commercieel Directeur van de Rossel Groupe. Op deze wijze heeft Références zich ontbonden van het Vacatureplatform, maar blijft het een sterke mediapartner van de Nederlandstalige site. Références behoort nu tot het ‘Le Soirnetwerk`.

 

Dankzij de talrijke oplossingen hebben de talentenrekruteerders voortaan de mogelijkheid om hun selectieprofielen gerichter, en dus op efficiëntere wijze uit te tekenen. De nieuwe zoekmachine zal sleutelwoorden in fulltext opzoeken, in de door de kandidaat gedownloade CV, op de website van Références. De rekruteerders hebben ook de mogelijkheid een CV gedeeltelijk te raadplegen indien ze deze interessant achten. Ze kunnen zo zelf bepalen welk CV ze willen raadplegen en enkel voor de beste profielen betalen. Eens dat de aankoop verricht wordt, krijgt de rekruteerder onmiddellijk de contactgegevens van de kandidaat.

 

Ook de kandidaten kunnen van de nieuwe toepassingen op de nieuwe site genieten. Références biedt hen een makkelijkere aansluitbaarheid dankzij aanmeldingen en steeds meer relevante opzoekingen. Zij kunnen nu rechtstreeks door rekruteerders gecontacteerd worden, in functie van de vermelde informatie op hun CV.