Philip Naert benoemd tot Partner bij Whyte Corporate Affairs

FacebookTwitterLinkedIn

Whyte Corporate Affairs, onafhankelijk Belgisch adviesbureau gespecialiseerd in corporate communicatie, crisiscommunicatie en public affairs, benoemt Philip Naert tot Partner. Zijn promotie is de bekroning van een gezamenlijk succesverhaal en een structurele versterking van het management van Whyte.

Philip Naert is sinds 2014 aan de slag bij Whyte Corporate Affairs en stuurt er momenteel de public affairs-activiteiten aan. Als Partner zal hij de komende jaren Whyte’s ambities als ‘front runner’ in de Belgische corporate communicatie- en public affairs-markt verder mee waarmaken. Vernieuwing, inhoudelijke specialisatie en kwaliteitsbewaking staan daarbij centraal.

“Philip heeft blijk gegeven van een uitzonderlijke zin voor kwaliteit en professionalisme, wat hem tot een gewaardeerde collega en consultant van onze klanten maakt. Hij omarmt de geïntegreerde aanpak waar ons agentschap voor staat: als public affairs-expert heeft hij steevast oog voor het breder communicatief kader”, aldus Joris Bulteel, Partner en medestichter van Whyte.

Philip zal nauw samenwerken met de huidige partners Sandrine Agie, Joris Bulteel, Eveline De Ridder, Emmanuel Goedseels en Isabelle Hardy. Samen met Joost Germis (Director) vormen zij het Executive Committee van Whyte Corporate Affairs.