Voor mediabedrijven / publishers

Extra visibiliteit

Laat uw media gratis opnemen in de MediaSpecs Database en loop in de kijker bij adverteerders en mediaplanners. Mediakit opsturen naar data@mediaspecs.be.

Transparante inkijk via Publisher Admin

In elk mediabedrijf heeft de Publisher Admin altijd toegang tot de eigen gegevens. Deze persoon kan op elk moment wijzigingen of nieuwigheden signaleren.

Redactionele specials

Redactionele specials zijn een manier om nieuwe contacten te leggen. Deze vermelding helpt u om geen kansen te missen in het benaderen van nieuwe potentiële klanten.

Geïnteresseerd?

Bezorg ons de reclametarieven en redactionele kalenders van je media. Wij zetten alles op zijn plaats in de zoekmachine.

Mail: data@mediaspecs.be
Tel: 015-617923

Zodra je media zijn opgenomen in MediaSpecs, kan je via je Publisher Admin alle eigen informatie controleren.

Wil je graag de volledige database kunnen consulteren? Dit zijn de abonnementsvoorwaarden voor mediabedrijven.

Meer info?

Contacteer ons of raadpleeg de FAQ.

> Terug

> Home

Nieuws bekendmaken

Breng nieuwe initiatieven en belangrijke wijzigingen onder de aandacht bij onze community van mediaspecialisten. Stuur uw persberichten naar news@mediaspecs.be.

 

Adverteren om top-of-mind te worden

Via banners of native advertising op onze website en in onze newsletter creëer je extra bekendheid en sympathie voor je aanbod. Bekijk hier de mogelijkheden en contacteer ons.

Benchmarken en een zicht op het hele medialandschap

U kent uw concurrenten zeer goed, maar toch blijft het interessant om het bredere medialandschap te volgen om zo uw eigen media te optimaliseren. Bekijk hier de prijzen en contacteer ons.