Nood aan inspiratie? Bij MediaSpecs bent u aan het juiste adres

MediaSpecs
FacebookTwitterLinkedIn

MediaSpecs is uw gids in het medialandschap. Onze database is een handige hulp bij het opstellen van een mediaplan of perslijst. U vindt er up-to-date info over alle gebeurtenissen en specifieke onderwerpen. Wij geven graag enkele suggesties om in te spelen op wat er de komende maanden gepland staat. MediaSpecs-abonnees kunnen meteen de overeenstemmende info ontdekken.

Nog niet geabonneerd? Dat kunnen we oplossen!

Feesten

Moederdag en Vaderdag zijn voor redacties vaak een trigger om redactionele specials uit te brengen. Op zondag 12 mei worden de moeders in de bloemetjes gezet, op 9 juni is het de beurt aan de vaders om extra in de watten te worden gelegd.

Een communie- of lentefeest plannen, daar begin je best op tijd mee. Welke outfit ga ik dragen? Organiseer ik een barbecue? Welke dranken moet ik voorzien? MediaSpecs zet je alvast op weg en brengt alle media en redactionele specials rond deze thema’s bij elkaar.

Een origineel cadeau kopen voor al deze gelegenheden is niet altijd even makkelijk. Onze database bevat thema’s als culinair-gastronomie, beauty-cosmetica en vakantie-reizen die ongetwijfeld voor inspiratie kunnen zorgen.

 

Diversiteit

Op maandag 6 mei start de Ramadan, de jaarlijkse vastentijd voor moslims. Verder heeft Unesco 21 mei uitgeroepen tot Dag van de Culturele Diversiteit. Klik door naar het thema multicultureel om media en specials rond deze gebeurtenissen te vinden.

Ook holebi’s staan in de maand mei in de picture. De Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie vindt plaats op 17 mei en één dag later wordt in Brussel de Belgian Pride georganiseerd.

Op 22 mei vieren we de Dag van de Biodiversiteit, waarbij benadrukt wordt om de diversiteit die de natuur ons biedt, extra te beschermen.

 

Festivals

Ook het festivalseizoen wordt binnenkort weer op gang getrapt. Ontdek welke advertentiemogelijkheden er zijn op de verschillende muziekfestivals.

Het filmfestival van Cannes wordt op 14 mei afgetrapt. Onder het thema film bevat onze database maar liefst 70 titels die mogelijkheden bieden om te adverteren.