Logic-Immo.be verhuist naar Zimmo.be

FacebookTwitterLinkedIn

Zimmo.be en IPM Group kondigen aan dat activa van Logic-Immo.be samengebracht worden binnen het portfolio van Zimmo. Concreet betekent dit dat Zimmo het merk en de bestaande klanten van de oorspronkelijk Franstalige immowebsite overneemt van IPM Group. Dankzij deze transactie verwerft Zimmo.be een belangrijk aandeel op de woningzoekertjesmarkt in Brussel en Wallonië. De overnameprijs wordt niet bekendgemaakt.

Zimmo, dochteronderneming van Mediahuis, is vandaag het op één na belangrijkste immozoekertjesplatform op de Belgische markt. Dankzij de uitbreiding met het zoekertjesaanbod van Logic-Immo.be beschikken de 7,5 miljoen maandelijkse bezoekers van Zimmo en Logic-Immo samen over een nog ruimer aanbod aan woningadvertenties.

“Dankzij deze overname weet Zimmo zijn marktaandeel in Brussel en Wallonië aanzienlijk uit te breiden. Voor de bezoekers en gebruikers van Logic-Immo.be wijzigt er zo goed als niets. De domeinnaam Logic-Immo.be zal immers voortaan doorverwijzen naar Zimmo.be, zodat alle zoekertjes meteen mee verhuizen”, aldus Yves Vanderveken, Business Director Zimmo.