Inge De Baets COO bij Proxistore

FacebookTwitterLinkedIn

Proxistore, het bedrijf inzake commerciële webservices met geo-lokalisering, verwelkomt Inge De Baets in het managementteam. Aan de zijde van Bruno Van Boucq (CEO) en Frederic Convent (CFO) moet Inge haar knowhow en ervaring bijbrengen aan het bestaande commerciële en marketingteam.

 

Inge De Baets zal actief zijn aan de zijde van Albert Fischer (lokaal commercieel directeur) en het Beweb-team. Ze heeft als opdracht de groei van de lokale verkoop te ondersteunen en het uitbouwen van commerciële teams op internationaal vlak.

 

Inge was consultant bij Groupe Vlan waar ze voordien de functie van director Régie Number One bekleedde. Daarvoor was ze tevens sales director key accounts bij de Persgroep Advertising en sales manager bij Scripta.

 

Proxistore meldt ook de komst van Albert Fischer (ex Microsoft en IP), Aline Gervasi (ex Omnicom Media Group), Marie Marchal (ex Partners Belgium), Laura-Anne Boboli (ex Truvo en Sud Presse), Imtaz Nayani (ex Truvo), Frédéric Van Dun (ex Digiscreen en Truvo) en Serge Verstraete (ex Corelio).