i3-TECHNOLOGIES kiest Progress Communications als communicatiebureau voor België en Nederland

FacebookTwitterLinkedIn

Progress Communications is door i3-TECHNOLOGIES gekozen als communicatiebureau in België en Nederland. Het bureau gaat zich vooral toeleggen op het profileren van i3-TECHNOLOGIES als de specialist op het vlak van samenwerken en leren vanop afstand.

i3-TECHNOLOGIES koos na een competitieve pitch om met Progress Communications in zee te gaan. Doorslaggevend hierbij waren de kennis van de markt en de technologiesector, en de 360 graden-aanpak die marketing en communicatie combineert. Progress Communications is bovendien een van de weinige communicatiebureaus die de Benelux bedienen vanuit eigen vestigingen in Nederland en België.

Miek Gielkens, Managing Director van Progress Communications België: “i3-TECHNOLOGIES is een mooie toevoeging aan onze klantenportefeuille. Ze zijn het voorbije jaar sterk gegroeid. Niet het minst, omdat het op afstand (samen)werken en leren relevanter zijn dan ooit – en dat de komende jaren ongetwijfeld nog zal blijven. Het verder uitbouwen van het thought leadership dat i3-TECHNOLOGIES dankzij meer dan 50 jaar ervaring op dat vlak heeft opgebouwd zal dan ook onze absolute prioriteit krijgen.”

i3-TECHNOLOGIES is een van de meest innovatieve fabrikanten ter wereld van interactieve technologieën voor groepssamenwerking en onderwijs. Het hertekent de manier waarop onderwijsinstellingen en bedrijven communiceren, onderwijzen, vergaderen en samenwerken. i3-TECHNOLOGIES behoort tot de i3-GROUP, die in 1968 in België werd opgericht maar ondertussen actief is in meer dan 90 landen. Ook in zijn verdere internationale groeiambities kan Progress Communications het bedrijf perfect ondersteunen dankzij tal van affiliaties en partnerships met bureaus binnen en buiten Europa.