HighCo Shelf Service neemt activiteiten Store Media over

FacebookTwitterLinkedIn

HighCo Shelf Service, dat zich specialiseert in in-store communicatie in België en Luxemburg, heeft een akkoord bereikt over de overname van de activiteiten van Store Media. Store Media biedt affichageruimte aan op de deuren tussen de magazijnruimte en de aankoopzone in winkels. Door deze activiteiten toe te voegen aan de expertise van HighCo Shelf Service kunnen merken beroep doen op een extra in-store communicatienetwerk om zo hun zichtbaarheid in de verkooppunten te vergroten.

De communicatiedrager, voortaan Vision Door genoemd, vertegenwoordigt het grootste in-store billboard-netwerk van 2m² tot 4m² in België. Deze drager bevindt zich op een locatie met zeer veel passage. HighCo Shelf Service biedt deze mediaruimte aan in meer dan honderd winkelpunten bij Carrefour Hypermarkten, Match en Cora voor een campagne van twee weken.

Didier Navette, Marketing Manager bij HighCo Shelf Service: “De overname van de activiteiten van Store Media is een strategische stap en onderstreept de groeiambitie van ons bedrijf in België. Met dit nieuwe product beschikken we over een nog bredere waaier aan oplossingen in het fysieke winkelpunt.