Het Laatste Nieuws lanceert twee apps: HLN Nieuwswekker en HLN Fietst

FacebookTwitterLinkedIn

Afgelopen week heeft Het Laatste Nieuws twee nieuwe digitale projecten gelanceerd: de HLN Nieuwswekker en de online fietscommunity HLN Fietst.

 

“Met de gratis HLN Nieuwswekker bent u `s morgens meteen mee met de actualiteit van de dag. U wordt gewekt met een aangename ringtone en vindt meteen de vijf belangrijkste nieuwsartikels op uw scherm. Zo bent u onmiddellijk op de hoogte van wat er leeft in uw regio, België en in de rest van de wereld.

 

Dankzij gepersonaliseerd verkeersnieuws ziet u bovendien of er files staan op weg naar het werk en weet u ook meteen wat voor weer het die dag wordt.

 

Naast de website HLN.be hebben adverteerders dus een extra digitaal platform ter beschikking dat hen toelaat de consument als eerste van de dag te bereiken via volledig geïntegreerde, interactieve advertentieformaten en pakketten.

 

Met HLN Fietst creërt Het Laatste Nieuws ook een extra online platform om fietsliefhebbers te laten kennis maken met de leukste fietsroutes van België.

 

Naast het uitstippelen van fietstochten kan er dankzij de app nog veel meer in eigen streek ontdekt worden. Hij leidt jou van de gezelligste fietscafétjes, naar prachtige kerkjes en andere bezienswaardigheden. De app verbindt de fietsknooppunten van het Belgische fietsroutenetwerk en geeft meteen weer hoeveel kilometer de tocht bedraagt.”