Eleven Sports Network lanceert een nieuwe digitale streamingsdienst

FacebookTwitterLinkedIn

Eleven Sports Network heeft een meerjarige overeenkomst afgesloten met het digitale videotechnologiebedrijf NeuLion, en verkondigt trots de lancering van een nieuwe digitale streaming service voor alle sportfans in België en Luxemburg.

 

Sinds 19 mei krijgen de sportfans via internet toegang tot premium sportwedstrijden zoals de Emirates FA Cup, Liga BBVA, Serie A TIM en NBA. Deze kunnen overal, live, op aanvraag en op elk scherm bekeken worden. De Eleven Sports streaming service is online en via een app toegankelijk met een abonnementsformule.

 

Dankzij het NeuLion Digital Platform kunnen de online Eleven Sports abonnees niet alleen genieten van live matches, maar ook via de “Catch Up” functie kan elk sportevenement van de afgelopen 24 uur herbekeken worden. Live pauzeren en terugspoelen kan op elk moment.

 

Daarnaast kan je op aanvraag de beste actieclips en korte hoogtepunten bekijken wanneer je maar wil.

 

“We zijn verheugd om onze nieuwe en verbeterde digitale streaming service te lanceren voor alle sportfans in België en Luxemburg”, zegt Anouk Mertens, Managing Director van Eleven Sports Network Belgium. “Wij blijven hard werken om de sportliefhebbers te geven wat ze willen. Hen op een zo goed mogelijke manier laten genieten van internationale topevenementen wanneer ze dat willen en op eender welk platform ze verkiezen hoort daar zeker ook bij.”

 

Een abonnement op de Eleven Sports service kan worden besteld per dag (€6,99), per maand (€9,99) of per jaar (€99).