CitySecrets beschikbaar op iPhone en Android

FacebookTwitterLinkedIn

De mobiele applicatie voor de online stadsgids CitySecrets.be is beschikbaar. Het Nieuwsblad en L`Avenir introduceren deze app samen met lanceringspartner Magnum. Wie een smartphone heeft kan voortaan de leukste adresjes in heel België terugvinden: restaurants, shops, sauna`s, cafés, enz. De app kan gratis gedownload worden op Android en iPhone.

 

De online stadsgids CitySecrets.be werd vorig jaar in november gelanceerd. “Die website heeft heel wat succes!” zegt Caspar van Rhijn, director digital van Corelio. “Daar halen surfers ondertussen al elke dag inspiratie voor een dagje winkelen of een avond op stap. En laten ze hun mening achter over restaurants of wellness-zaken. Een app kon dan ook niet uitblijven.

 

De CitySecrets app biedt de mogelijkheid om ‘location based` te adverteren: de app weet waar de gebruiker zich bevindt. CitySecrets covert alle grote centrumsteden in België. Als adverteerder kan je bepalen in welke steden of regio`s de campagne verschijnt. Op elke pagina van de app wordt een 4:1 banner voorzien.