Business AM, Newsmonkey en Gezond.be van MediaNation maken voortaan deel uit van portfolio Ads & Data

FacebookTwitterLinkedIn

Voortaan zal Ads & Data haar merkenaanbod versterken met Business AM, Newsmonkey en Gezond.be, drie websites van MediaNation. “Bij Ads & Data hechten we veel belang aan kwalitatieve partnerships. De merken van MediaNation creëren een meerwaarde binnen ons portfolio en kunnen zo onze digitale positie in de markt alleen maar versterken,” zegt Bart Demeulenaere, CCO Ads & Data.

We zijn verheugd dat onze merken Business AM, Gezond.be en Newsmonkey voortaan deel uitmaken van het Ads & Data-portfolio. Zo is Business AM één van de sterkst groeiende business nieuwswebsites in België,” aldus Tom Van Doorslaer, Sales Manager MediaNation. “MediaNation blijft zelf wel verantwoordelijk voor de advertentieruimte op de nieuwe radiozender van Business AM, native advertising, contentintegraties en events.

Business AM spitst zich toe op het aanbieden van 24/7 business news voor een generation-on-the move, de 25-55 high-end readers. Met meer dan 2.000.000 bezoekers per maand is Business AM één van de snelstgroeiende websites in België. De focus ligt op een nieuwe lichting ondernemers, bedrijven en diensten die de wereld opnieuw uitvinden en de content sluit meestal zeer dicht bij de dagelijkse leefwereld van de consument aan. Economie, ondernemen, politiek en technologie nemen een prominente plaats in in de dagelijkse nieuwskeuzes van de redactie. “De website zet heel hard in op kwalitatieve, onderscheidende content en heeft één van de hoogste viewability cijfers van de markt,” zegt Tom Van Doorslaer.

Newsmonkey op zijn beurt is met gemiddeld 500.000 unieke bezoekers per maand al jarenlang een vaste waarde voor generation Y. Dankzij de gespecialiseerde journalisten waarmee Newsmonkey werkt, houden zij geëngageerde lezers op de hoogte van al wat er speelt in hun leefwereld. Millenials vinden hier alle laatste weetjes over binnen- en buitenlands nieuws, politiek, technologie, entertainment en geld terug.

Gezond.be focust dan weer op lichamelijke en mentale gezondheid. Het een kwalitatieve health focused website die gevoed wordt door gezondheidsjournalisten en -experts. De doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen tussen 25 en 45 jaar. Deze website creëert dagelijks kwalitatieve en vernieuwende content over uiteenlopende onderwerpen zoals een gezonde levensstijl, ziektes, zwangerschap, voeding, sport, beauty en relaties. Maandelijks bereikt deze gemiddeld 243.000 unieke bezoekers.