Ben Jansen verlaat DPG Media en gaat aan de slag als Chief Strategy Officer bij Alychlo

FacebookTwitterLinkedIn

Ben Jansen, Chief Commercial Officer, heeft in samenspraak met DPG Media besloten een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Na een carrière van 14 jaar bij DPG Media zal Ben Jansen vanaf 1 mei aan de slag gaan als Chief Strategy Officer bij Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke.

Hij sluit daarmee een succesvolle periode af binnen DPG Media waarin hij de salesteams van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN samensmolt tot één wendbaar team dat de digitale toekomstplannen van DPG Media ambitieus mee uitrolt.

Kris Vervaet, CEO DPG Media: “Het salesteam van DPG Media heeft uitdagende jaren achter de rug: een fusie tussen de twee teams van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN, de ommezwaai naar een digitaal georiënteerde organisatie en uiteraard de coronacrisis. Dankzij z’n grote deskundigheid en zijn sterk leiderschap, is Ben erin geslaagd is om een sterk getalenteerd team uit te bouwen dat er staat voor onze adverteerders en strategisch de juiste koers vaart. De resultaten liegen er niet om: onze positie op de advertentiemarkt is nog versterkt, en op digitaal vlak zijn we snel doorgegroeid tot hét lokale alternatief voor de tech giants. Bovendien maakte Ben als persoon en als CCO dagelijks mee het verschil in het realiseren van de strategische keuzes van DPG Media. Voor dit alles, ben ik Ben heel dankbaar en ik wens hem alle succes toe.”

Ben Jansen: “DPG Media verlaten is geen makkelijke beslissing. Binnen deze muren maak je immers elke dag economisch én maatschappelijk het verschil. Het bedrijf, haar cultuur en de mensen liggen me bijzonder nauw aan het hart. Veertien intense jaren hebben me gevormd, als professional en als persoon. Samen met het hele team hebben we elke dag gebouwd aan onze toekomst. Ik zie een team van uitermate getalenteerde, ambitieuze en fijne professionals die met passie het verschil maken. Op hen ben ik bijzonder trots en ik weet dat de toekomst hen toelacht! Ik hou alleen maar prachtige herinneringen over aan mijn jaren bij DPG Media. Ik koester ze en ben het bedrijf en alle collega’s er eeuwig dankbaar voor.”