BelgiumApps, het nieuwe Belgische platform inzake apps

FacebookTwitterLinkedIn

Na Belgium-iPhone en Geeko, ontwikkelt Le Soir meer dan ooit zijn multimedia-activiteiten. De groep lanceert vandaag een nieuw platform, gericht op applicaties (belgiumapps.lesoir.be). BelgiumApps is de eerste Belgische site die mobiele applicaties verzamelt. Wie het beu is op de app stores te zoeken naar het aanzienlijk aantal beschikbare apps, treft via BelgiumApps een gids aan van de trends van mobiele applicaties en interessante koopjes. Men vindt er eveneens de top van de 100% Belgische applicaties.

 

BelgiumApps is een globale en cross-platform aggregator en groepeert en filtert voor u automatisch de applicaties van de verschillende stores. Dit laat verschillende vormen van traceerwerk toe: type van platform, softwareontwikkelaars, categorieën, prijzen, nieuwigheden, populariteit, enz. Deze automatisering laat u eveneens toe als eerste de betalende applicaties te ontdekken die gratis zijn geworden.

 

BelgiumApps is ook een nieuw tool bestemd voor softwareontwikkelaars en uitgevers van applicaties en voor bedrijven die hun apps kenbaar willen maken. Er zijn twee formules om uw applicatie op de site te promoten: “app van de dag” en “gesponsorde apps”.

 

De app van de dag garandeert u een exclusieve aanwezigheid op de website gedurende 24 uur, evenals op de verschillende multimedia blogs van Le Soir.

 

Voor de gesponsorde apps wordt de prijs bepaald op basis van een opbodsysteem, in functie van de kost per klik.