Artsenkrant gaat digitaal

FacebookTwitterLinkedIn

Artsenkrant, speler binnen de Belgische medische pers, plaatste zopas een iPad-app in de App Store van Apple. Deze app kan rechtstreeks op de iPad gedownload worden en stelt de betalende abonnees in staat Artsenkrant meteen op hun iPad te lezen.

 

Artsenkrant, het Belgische weekblad voor artsen, volgt het beroepsnieuws, de binnen- en buitenlandse gezondheidspolitiek en de medische actualiteit op de voet. De nieuwe app laat de abonnees toe hun krant rechtstreeks op iPad te lezen. Deze app is vanaf nu beschikbaar in de App Store van Apple. Elke vrijdagochtend heeft de lezer zo toegang tot de recentste editie van Artsenkrant en vier maal per jaar ook tot Belgian Oncology News.

 

De app geeft ook toegang tot de bibliotheek waarin vanaf het ogenblik van abonnering alle nummers van de voorbije drie maanden zijn opgeslagen. Zo heeft de lezer op elk moment een overzicht van de recentste medisch-politieke en geneeskundige actualiteit bij de hand. Uiteraard kan hij ook de cultuurkatern en de rubriek praktijkmanagement consulteren.

 

ActuaMedica is een dochteronderneming van Roularta Media Group en richt zich op het gebied van medische communicatie naar huisartsen, specialisten en apothekers, met bekende titels als Artsenkrant, De Apotheker, Belgian Oncology News en de Ziekenhuis- en Zorgkrant.