Ads & Data Brand Studio lanceert digitaal platform Navigator voor automerken

FacebookTwitterLinkedIn

Ads & Data Brand Studio lanceert Navigator, een communicatieplatform voor automerken in de vertrouwde omgeving van de Mediahuis-nieuwsmerken. Als online contenthub wil Navigator mensen informeren over mobiliteit. Men vindt er tips & trips, aangevuld met verhalen over trends, innovatie en passie voor voertuigen. De contentlijnen komen zowel in geschreven artikels als in video. Met dit jaar een focus op duurzaamheid hoopt Navigator een antwoord te bieden op de vragen van consumenten over het ‘nieuwe rijden’.

Daarnaast kunnen partnercampagnes aangevuld worden met creatieve mogelijkheden zoals campagnes via SmartAd, miniprogramma’s online en op TV, social mediacampagnes op de Navigatorkanalen, Snapchat, Spotify, enzovoort. Navigator zal ondersteund worden door een multimediacampagne vanuit Ads & Data.

Met Navigator beantwoorden we aan de vraag naar merkpositionering binnen de automotivesector. Door lezers te inspireren met verhalen die naadloos aansluiten bij de positionering van de wagens, laat je hen werkelijk het merk beleven en helpen we onze partners love-brands te creëren”, aldus Hans De Loore van Ads & Data Brand Studio.