7Dimanche keert terug voor Moederdag

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf zondag 10 mei ligt 7Dimanche opnieuw bij de bakker. De zondagse krant van de Groupe Vlan keert terug met een nationale editie. Voorop in dit nummer? Bedankingen aan het adres van alle mensen die hun beroep zijn blijven uitoefenen ondanks de Covid-19-epidemie.

Normaal komt 7Dimanche uit in 7 verschillende edities, maar voor deze herstart wordt er geopteerd voor één enkele nationale uitgave. Die zal in eerste instantie te vinden zijn bij het bakkersnetwerk. Digitaal blijft de krant natuurlijk ook nog beschikbaar.

Nadat de lockdown werd aangekondigd op 13 maart is 7Dimanche blijven verschijnen tot 22 maart. Nadien volgde een periode van 6 weken waarin de krant nog digitaal te lezen was, via 7dimanche.be. “Het doel daarvan was om de contacten met de lezers te behouden en hen aan te sporen om thuis te blijven in ons gezelschap”, stelt een persbericht.

Vincent Maréchal, directeur van 7Dimanche: “We verheugen ons erop om onze papieren krant zoals vanouds aan te bieden aan onze lezers en adverteerders, vanaf komende zondag 10 mei, met een gevarieerde redactionele en kwaliteitsvolle inhoud, voor een beetje vertier en ontspanning.

Alle informatie over 7Dimanche (reclametarieven, kalenders en contactgegevens) kan u terugvinden in de MediaSpecs Database.